Puzzle 3D mecanic, ATV, WT, lemn, 57 piese

  99,00 lei
  Include TVA

  ATV-ul este un tip de vehicul cu patru roti conceput pentru calatorii off-road. Acestea sunt adesea folosite pentru competitii sportive, pentru diferite trasee montane, forestiere sau in desert si ca distractie pentru turisti. ATV-ul nostru este o replica in miniatua a unui ATV adevarat.

  Detalii tehnice:

  ·        Complexitate: nivel 2

  ·        Dimensiuni model: 115*68*65 mm

  ·        Număr de bucați: 57

  ·        Dimensiuni pachet: 185*185*30 mm

  ·        Timp de asamblare: 1 oră

  ·        Greutate: 0,226 kg

   

  Cateva informatii despre ATV-uri

  In 1970, Honda a creat primul tip de ATV modern, „incrucisand” o motocicleta cu o masina. Acest eveniment a marcat inceputul acestui tip de vehicule. Popularitatea enorma de care s-a bucurat noul vehicul a atras atentia altor companii de masini, care de asemenea au inceput sa lucreze la crearea propriilor ATV-uri.

   

  Ce este special la modelul ATV de la WoodTrick?

  Inginerii nostri au creat ATV-ul incercand sa surprinda esenta lui principala, si anume nevoia de a trece prin locuri prin care o masina obisnuita nu ar putea. Prin urmare, modelul ATV are o suspensie intarita si se inclina spre rotile exterioare pentru cele mai dificile parti ale traseului. De asemenea, ATV-ul de la WoodTrick are multe piese mobile special concepute pentru a rezista la sarcini grele. Spatele vehiculului are un carlig, astfel incat sa puteti sa trageti alte masini cu ea.

  Wood Trick
  4820195190395

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel usor
  Nr. piese produs
  0-99 piese

  Referinte specifice

  ean13
  4820195190395

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.