Puzzle 3D mecanic, SUV Militar, WT, lemn, 72 piese

  99,00 lei
  Include TVA

  Denumirea SUV este numele de marca al producatorului si un termen generic pentru vehiculele de teren. Acest tip de vehicul a fost dezvoltat in Statele Unite in ajunul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Datorita faptului ca multe batalii s-au purtat pe teren stancos pe care nu toate masinile de pasageri puteau traversa, a devenit un instrument esential pe campul de lupta. Am creat modelul nostru 3D din lemn, Jeep, astfel incat toti iubitorii de vehicule de teren sa se poata bucura de o replica a vehiculului lor preferat.

  Detalii tehnice:

  ·        Complexitate: nivel 2

  ·        Dimensiunea modelului: 160*68*72 mm

  ·        Numarul de piese: 72

  ·        Dimensiunea ambalajului: 185*185*30 mm

  ·        Timpul de asamblare: 1 ora

  ·        Greutate: 0,228 kg

  Istoria SUV-ului

  Productia de SUV-uri exista din 1938, practic atunci incepand geneza lor. S-a hotarat sa se incerce modificarea vehiculului dupa razboi, astfel incat cetatenii sa-l poata folosi. Datorita acestei hotarari, numarul de SUV-uri din intreaga lume a crescut exponential. De atunci, acest tip de vehicul a trecut prin numeroase schimbari si upgrade-uri, dar a ramas in continuare o masina cu abilitati excelente pe terenuri denivelate.

   

  SUV-ul de la WoodTrick este exact ca unul real!

  SUV-ul militar creat de WoodTrick este o ilustrare remarcabila a numarului mare de elemente ce pot fi inghesuite intr-un spatiu atat de mic. Expertii nostri s-au asigurat ca exteriorul automobilului nostru se potriveste cat mai bine cu Jeep-ul militar original. In plus, cateva elemente au fost create special pentru a da modelului un aspect cat mai natural. Contine caracteristici reglabile, cum ar fi geamul fata si volanul. Rotile se pot invarti cu usurinta in ambele directii. Deoarece vehiculele de teren au nevoie si de mult combustibil, am inclus o mica canistra de combustibil in kit.

  Wood Trick
  4820195190432

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel usor
  Nr. piese produs
  0-99 piese

  Referinte specifice

  ean13
  4820195190432

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.